fotowandelingen

FOTOWANDELINGEN IN ‘T GOOI OF NET DAARBUITEN

fotowandelingen

Wandelen door de prachtige natuurgebieden van ’t Gooi, zoals o.a. het Naardermeer, het Spanderswoud en Corversbos, de Tafelbergse heide en het bos nabij kasteel Groeneveld. Het is heerlijk om op stap te zijn met mede-fotografen, om je hobby te delen. Er is alle tijd om te fotograferen, het fotograferen is niet ondergeschikt aan het wandelen, het is juist andersom! Daarom zijn er geen grote afstanden. We lopen tijdens een wandeling ongeveer 1 tot maximaal 4 km.

De fototrips zijn gekoppeld aan een thema, zoals voorjaarsbloemen, herfst of lange sluitertijden. Hier gaat het niet om te wandelen, maar zoeken we het onderwerp op. Afhankelijk van het weer en de natuur kan het onderwerp nog veranderen.  We gaan ongeveer 2 uur met elkaar op stap, met maximaal 7 deelnemers. Meld je van te voren even aan, zie tabblad contact. Twee dagen van te voren ontvang je een email, met het adres waar we verzamelen. Om de prijs laag te houden fotografeer ik ook tijdens de wandeling/trip en krijg je tijdens het fotograferen adviezen en tips.

Voor informatie, data en prijs, ga naar de winter lente zomer herfst pagina

Afhankelijk van mijn onregelmatige diensten zal ik af en toe een last minut wandeling of trip inlassen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Geef je emailadres door, zie tabblad contactOok voor aanmelding van een fotowandeling of fototrip.

Reacties zijn gesloten.