Lente

De lente is een heerlijke tijd. Na de bloei van de narcissen is begin april de tijd voor bosanemonen en sterhyacinten. Natuurlijk ook tulpen, die de polders prachtig kleuren. Hierna verschijnt er op diverse plekken de daslook. Je ruikt het al voordat je het ziet. De geur van ui en knoflook. Vogels zijn druk bezig met het maken van een nest. De bomen hebben diverse kleuren groen van het ontluikende blad. Het is lente! Ook in de stad voel je de lente, met een beetje mooi weer is iedereen buiten en zie je het lentegroen in de stad.

Mocht een wandeling zijn volgeboekt en ik heb een aantal fotowandelaars op de reservelijst en ruimte in de agenda, wordt er een 2e fotowandeling georganiseerd.

MAART 2022: Oostvaardersplassen of Lepelaarsplas Almere
Datum volgt

APRIL 2022: autoroute langs de tulpen
Datum volgt

MEI 2022: siertuin
Datum volgt

Deelnemers maximaal 7* afhankelijk van de corona maatregelen
* Door de corona maatregelen plan ik 2 groepjes met 3 deelnemers in, betekend dat nummer 7 op de reservelijst komt. Dit kan betekenen dat er zowel in de ochtend, als middag een wandeling is, of een 2e groepje op een andere dag. In overleg met alle deelnemers kijken we wie wanneer mee kan. Heb ik 3 deelnemers op de reservelijst, plan ik indien mogelijk een extra wandeling in.

Prijs: € 10,- p.p.

Voor aanmelding, zie het tabblad contact.