Winter

De winter is een rust periode. Wie denkt aan saaie dagen, niets is minder waar. Haal de camera uit de kast en ga gezellig een keer mee! Tijdens de donkere dagen van december gaan we een keer een avond op stap voor avondfotografie. Het kan een plaatsje in kerstsfeer zijn, zo met de kerstsfeer is het extra genieten. Of creatieve avondfotografie met hulpmaterialen, zoals een zaklantaarn. Met een beetje geluk hebben we in de winter sneeuw of ligt er ijs. IJs nodigt uit voor mooie detail opnames en met wat sneeuw en rijp is het tijd voor prachtige landschapsfoto’s. Maar ook voor macro of close-up fotografie. Denk eens in zwart wit met fotografie in de winter. Er zijn nu grote contrasten. Eind januari dienen zich de eerste sneeuwklokjes aan, al snel gevolgd door de krokussen.

Mocht een wandeling zijn volgeboekt en ik heb een aantal fotowandelaars op de reservelijst en ruimte in de agenda, wordt er een 2e fotowandeling georganiseerd.

DECEMBER 2021: avondfotografie kerstsfeer VOL, reservelijst is mogelijk!
Vrijdag 17 december van 19.30 – 21.30 uur

JANUARI 2022: rondom de zandverstuiving VOL, reservelijst is mogelijk!
Zaterdag 15 januari van 10.00 – 12.00 uur

FEBRUARI 2022: macro en/of close up fotografie sneeuwklokjes 2 plaatsen vrij
Vrijdag 18 februari van 10.00 – 12.00 uur

Deelnemers maximaal 7*
* Door de corona maatregelen plan ik 2 groepjes met 3 deelnemers in, betekend dat nummer 7 op de reservelijst komt.
Dit kan betekenen dat er zowel in de ochtend, als middag een wandeling is, of een 2e groepje op een andere dag. In overleg met alle deelnemers kijken we wie wanneer mee kan.
Heb ik 3 deelnemers op de reservelijst, plan ik indien mogelijk een extra wandeling in.

Prijs: € 10,-  p.p.

Voor aanmelding, zie het tabblad contact