Morning view

Zo aan het begin van de herfst, met nog warme dagen en koude nachten kan je ochtendmist verwachten.  Helaas ben ik geen ochtendmens, maar tijdens het kamperen in Engeland moest ik er wel even vroeg uit voor een toiletbezoek en zag dat er een prachtige mist hing. Terug de tent in en mijn camera gepakt.  Even naar buiten om wat foto’s te maken en daarna nog even een uurtje verder slapen 😉

Camping view Devon

CUPOTY

CUPOTY betekend Close Up Photographer Of The Year. Deze organisatie had pas mijn Instagram account ontdekt en ik kreeg mooie reacties op mijn foto’s. Met name de Flying Blue was favoriet. En vandaag stond hij in de belangstelling op hun Instagram account met een mooie aanbeveling:

“Liset has some remarkable close-up and macro pictures on her gallery, full of colour and creativity”

Trots 🙂

 

Praktijkles

Gisteravond was er nog de laatste praktijkles van de “vakantiekiek” groep van het voorjaar. Voor de zomervakantie stond er een les gepland, helaas gooide het weer roet in het eten. Het is inmiddels september en al snel donker, wel kregen we nog een mooie zonsondergang te zien. Daarna zijn we nog even aan de slag gegaan met de zaklantaarn en ander led verlichting met kleurtjes . Nog even gezellig kletsen en foto’s bekijken op het schermpje bij het Fletcher hotel.

Gardens


We waren op bezoek bij een paar mooie tuinen in Engeland. De eerste tuin die we bezochten was in Cornwall, de Lost Gardens of Heligan. Een prachtige tuin met diverse plekken. Bloemenweide, bos, een ommuurde tuin, keukentuin en Italiaanse tuin. Met als specialiteit een “Lost Valley” en een “Jungle”.
De jungle had leuke klimmetjes en een touwbrug en stond vol prachtige Nieuw Zeelandse boomvarens.  Twintig jaar geleden had ik een boek gekregen over de renovatie van deze tuinen en het was heel leuk om ze nu in het echt te zien. Fototas gevuld met diverse lenzen, waaronder de macrolens.  Onderstaande lens is met de 17-70 mm lens gemaakt.