Next Level

In de fotocursus Next Level ga je je verdiepen in een favoriet onderwerp. Het is een geweldige manier om je fotografische vaardigheden te verbeteren en creativiteit te stimuleren. De focus ligt niet zo zeer op technische aspecten, maar vooral op het ontwikkelen van een fotografisch oog. Je gaat binnen je favoriete onderwerp aan de slag, waarbij je nieuwe mogelijkheden gaat ontdekken. Je stapt een beetje uit je comfortzone, het moedigt aan tot groei.

Je verkent het werk van andere fotografen en je laat je inspireren. Het is een uitstekende manier om je eigen creativiteit te stimuleren. Je laat bij iedere les je vooruitgang zien, de foto’s worden uitgebreid besproken. Je krijgt tips hoe je de foto interessanter kan maken. Het regelmatig bespreken en reflecteren op je eigen werk en dat van medecursisten is een waardevol aspect. Iedereen draagt bij en leert van elkaars ervaringen.

De cursus Next Level is voor de fotograaf die al enige ervaring heeft en verder wil groeien in zijn/haar fotografische ontwikkeling. 

Kosten: € 125 voor  5 lessen
Deelnemers: minimaal 5 – maximaal 8

Data 2024 VOL, reservelijst is mogelijk
Vanaf september op de woensdagavond, lessen zijn 1x per maand.
Data: 25 september – 23 oktober – 20 november – 11 december – 15 januari

Van 20.00 tot ongeveer 22.00 – 22.15 uur.

Locatie Huizen
De Botterwerf 
Adres: Havenstraat 311 1271 GD Huizen
Van 20.00 tot ongeveer 22.00 – 22.15 uur.

Voor informatie en/of aanmelding, zie het tabblad contact.

Tip: 
geef een fotocursus cadeau, zie ook de cadeaubon van Via Liset!