Mijn Fotoserie

Heb je ooit nagedacht over het maken van meer dan alleen losse foto’s?  Denk je weleens aan een fotoserie maken? Het verschil zit hem in het vermogen om samenhangende beelden te creëren en zo een krachtige fotoserie te vormen. Het maken van een fotoserie is een creatief proces waarbij je beelden gebruikt om een verhaal te vertellen, een thema te verkennen of gewoon om visueel aantrekkelijke beelden met samenhang te creëren.

Een fotoserie maken vergt toewijding en tijd. Gedurende 5 maanden duik je intensief in het onderwerp van jouw keuze. Het is prettig om een doel te hebben met fotograferen, het geeft richting en betekenis aan je werk. De eerste cursusavond is gewijd aan de essentiële vragen: hoe maak je een fotoserie boeiend? Met welke foto begin je en hoe versterken de beelden elkaar? Hierna kun je met een duidelijk plan aan je project beginnen. Gedurende de andere cursusavonden analyseren en bespreken we uitgebreid de beelden die door de cursisten zijn gemaakt. Je krijgt feedback op je fotoserie en leer je van elkaars beelden en creatieve keuzes.

De cursus “Mijn Fotoserie” is ontworpen voor fotografen die al enige ervaring hebben met diafragma/sluitertijd/ISO en verder willen groeien in hun fotografische ontwikkeling. Durf jij de uitdaging aan om een fotoserie te maken?

Kosten: € 125 voor  5 lessen
Deelnemers: minimaal 6 – maximaal 8

Locatie Huizen
De Botterwerf 
Adres: Havenstraat 311 1271 GD Huizen
Van 20.00 tot ongeveer 22.00 – 22.15 uur.

Data 2024 VOL
Vanaf februari op de woensdagavond, lessen zijn 1x per maand
Data 14 februari  – 13 maart – 17 april – 15 mei  – 19 juni

In februari/maart 2025 start er weer een serie Mijn Fotoserie in Bussum of Huizen.
Heb je interesse, laat het me weten, dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe data!

Voor informatie en/of aanmelding, zie het tabblad contact.

Tip: 
geef een fotocursus cadeau, zie ook de cadeaubon van Via Liset!