Fotoworkshop op maat

Ben je op zoek naar een privé fotoworkshop, pensioen in zicht traject of teambuildings activiteit? 

Een één op één workshop, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van wat je wilt leren, maak ik een opzet. Voor de beginnende fotograaf die zijn camera beter willen leren kennen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld 2 of 3 keer een workshops van 2 uur. Na de lessen krijg je opdrachten mee, waarmee je thuis aan de slag kan. Bij de volgende les krijg je feedback op je foto’s. Ook na de laatste les krijg je een opdracht mee, die je via de mail kan sturen en via de mail feedback op krijgt.

Maar als je iets meer wilt weten over compositie, kleur en licht kan dat ook. Het is wat jij wilt leren met jouw camera. We kunnen een fotografie vorm behandelen zoals bijvoorbeeld macrofotografie, avond-nachtfotografie, straatfotografie & landschappen met lange sluitertijden.

Heb je je pensioen in zicht en mag je een leuke cursus volgen van het bedrijf? Dan is een persoonlijk traject ook mogelijk. Overleg even met je leidinggevende of personeelszaken of dit voor het bedrijf mogelijk is. Zo kan je bijvoorbeeld een jaar lang genieten van fotocursussen, privé workshops en/of fotowandelingen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we bespreken wat jij graag wilt leren m.b.t de fotografie.

Ook het verzorgen van een teambuildings activiteit is mogelijk. Er kan gefotografeerd worden met de mobiel of de camera. De deelnemers leren in “een ander perspectief” te kijken naar hun onderwerp en krijgen tips over compositie.  We gaan in groepjes op stap om te fotograferen, op zoek naar fotografische mogelijkheden en daar is samenwerken van belang 😉 . Liever een ander onderwerp, vraag naar de mogelijkheden.

Locatie: in overleg

Tijdstip: in overleg

Prijs: € 60 per uur, exclusief reiskosten € 0,21 per kilometer.

Meenemen: je camera en handleiding van de camera

Voor informatie en/of aanmelding, zie het tabblad contact.