Fotoworkshop op maat

Fotoworkshop op maat 

Privé fotoworkshop op maat 

Wil je liever een één op één workshop, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van wat je wilt leren, maak ik een opzet.

Voor de beginnende fotograaf die zijn camera beter willen leren kennen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld 2 of 3 keer een workshops van 2 uur. Na de lessen krijg je opdrachten mee, waarmee je thuis aan de slag kan. Bij de volgende les krijg je feedback op je foto’s. Ook na de laatste les krijg je een opdracht mee, die je via de mail kan sturen en via de mail feedback op krijgt.

Maar als je iets meer wilt weten over compositie, kleur en licht kan dat ook. Het is wat jij wilt leren met jouw camera. We kunnen een fotografie vorm behandelen zoals bijvoorbeeld macrofotografie, avond-nachtfotografie, straatfotografie & landschappen met lange sluitertijden.

Pensioen in Zicht traject
Heb je je pensioen in zicht en mag je een leuke cursus volgen van het bedrijf? Dan is een persoonlijk traject ook mogelijk. Overleg even met je leidinggevende of personeelszaken of dit voor het bedrijf mogelijk is. Zo kan je bijvoorbeeld een jaar lang genieten van fotocursussen, privé workshops en/of fotowandelingen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we bespreken wat jij graag wilt leren m.b.t de fotografie.

Teambuildings dag (deel) 
Ook het verzorgen van een teambuildings dag(deel) is mogelijk. Dan kan er gefotografeerd worden met de mobiel of de camera. De deelnemers leren wat over compositie en gaan in groepjes op stap om te fotograferen. Ze gaan met foto opdrachten aan de slag. Een ander onderwerp is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: in overleg

Tijdstip: in overleg

Prijs: € 60 per uur, exclusief reiskosten € 0,19 per kilometer.

Meenemen: je camera en handleiding van de camera

Voor informatie en/of aanmelding, zie het tabblad contact.

 

op maat

Reacties zijn gesloten.