Informatie en voorwaarden

  • Wil je de informatie en voorwaarden uitprinten, klik hier voor een PDF bestand
  • Klik op de maand waar je de foto’s wilt uploaden;
  • Je kan alleen tijdens die maand foto’s uploaden voor de desbetreffende maand;
  • Zit je niet in de juiste maand krijg je een foutmelding;
  • Klik op log in;
  • Log je voor het eerst in, ga dan naar het registratieformulier  aan de rechter kant;
  • De volgende keren ga je naar de linker kant om in te loggen;

  • Na het aanklikken van de “reCaptcha ik ben geen robot ” kom je in het upload scherm;
  • via de email ontvang je een link om je wachtwoord aan te passen. Pas dit meteen aan!
    Hiermee kan je de volgende keren direct naar het inlogscherm aan de rechterzijde;
  • Upload je mooiste digitale foto op de site;
  • De foto’s passen binnen het thema, zo niet heeft Liset het recht om ze te verwijderen;
  • De foto is door de deelnemer zelf gemaakt;
  • De foto is een JPEG formaat;
  • De foto is maximaal 1 Mb; is de foto te groot dan krijg je een foutmelding;
    Hoe je van de foto een kleiner bestand maakt, lees je hier;
  • Foto’s mogen bewerkt worden, geen canvas rand eromheen en geen handtekening op de foto hebben;
  • Als je klaar bent log je uit, eventueel laat je het vinkje aan van “remember me”;
  • De deelnemer vrijwaart Via Liset voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn;
  • De deelnemer vrijwaart Liset voor claims van geportretteerden;
  • Iedere inzender van de fotowedstrijd verklaart akkoord te zijn met het plaatsen op de website;
  • Er kan op de foto gestemd worden, helaas kan ik dit niet uitzetten, ik doe er niets mee 😉
  • Liset kiest een winnende foto, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden;

Het kan zijn dat je ineens dit scherm krijgt, het is de “achterzijde” van de website. Als deelnemer aan de fotowedstrijd kan je hier niets verkeerds mee doen.

Je kan terug gaan naar de website, links bovenin zie je een huisje met www.vialiset.nl, als je daarop klikt komt eronder “site bekijken” te staan. Klik hierop en je komt weer terug op de website.

Als je de foto’s hebt upgeload, log je uit. Ga naar de rechter bovenzijde van de website. Klik op Hallo :gebruikersnaam”en er komt een drop down menuutje, met als onderste regel uitloggen. Klik op uitloggen.